Hersteller und Verkauf von Holzzaun und Betonzaun

Über H&S betonwaren

Over H&S Betonwaren

H&S betonwaren bv is producent van schutting, ook wel erfafscheiding of tuinafscheiding genoemd, in hout en beton. Onze schuttingen komen uit eigen fabriek en worden vervaardigd uit kwaliteitsbeton en grenenhout of bankirai hardhout. Wij hebben een overzicht gemaakt in drie categorieën. Standaard schutting in hout en beton, luxe schutting in hout en beton en een betonschutting.

Daarnaast hebben wij een doorlopende aanbieding en kunt u een budget tuinafscheiding samenstellen. Deze speciaal geselecteerde goedkope schutting bestaat uit basiselementen en is uiteraard van hoogwaardige kwaliteit. Uw schutting wordt door een vakkundig team geplaatst. Natuurlijk kunt u ook zelf plaatsen. Meer informatie hierover vindt u op onze Doe Het Zelf pagina. Wanneer op deze site over tuinafscheiding en erfafscheiding wordt geschreven staat dit synoniem voor schutting.

Contact

Ruim assortiment hout-betonschuttingen

Met de hout-betonschuttingen van H&S Betonwaren b.v. behoort het imago van een grauw grijze schutting voorgoed tot het verleden. Wij bieden u een breed assortiment aan betonschuttingen in verschillende kleuren en motieven. Ons assortiment hout-betonschuttingen breidt zich steeds weer uit met verschillende motieven. Een hout-betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van een schutting is een fundering niet nodig en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. De prijs van een schutting is aanmerkelijk minder dan een gemetselde muur. Nieuw in ons assortiment is de dubbelzijdige betonplaat, een plaat die aan beide zijden hetzelfde motief heeft. Een standaard betonschutting wordt geplaatst in elementen van 36 cm hoog. Het onderste element gaat ongeveer 10 cm de grond in. De hoogte van de schutting kan variëren van 1 tot 3 meter.

Vraag offerte aan

Folder aanvragen

Ontvangt u na het bekijken van onze website graag een folder als naslagwerk? Dat kan! Wij sturen onze folder met daarin al onze schuttingen kosteloos naar u toe.

Downloaden

Tips en adviezen in je mail