Hersteller und Verkauf von Holzzaun und Betonzaun

Unsere Zäune

Zaun Standard

Een standaard hout beton schutting is een combinatie van een combi betonpaal en een betonnen onderplaat van 26 cm hoog met hierop een houten scherm van 180 x 180 cm.
Weiterlesen

Semi-Luxus Zaun

Een semi luxe hout beton schutting is een combinatie van de combi betonpaal en een betonnen onderplaat van 36 cm hoog met motief en een houten scherm van 180 x 180 cm.
Weiterlesen

Luxus Zaun

Een luxe schutting is een schuttingcombinatie in hout en beton. De combinatie bestaat uit twee onderplaten van beton met een betonnen afdekkap en daarop een houten scherm van 130 cm hoog. De totale hoogte van de schutting is ongeveer 195 cm.
Weiterlesen

Beton-Zaun

De tuin is de laatste jaren steeds meer een verlenging van de woning geworden. Er wordt veel zorg en aandacht besteed om dezelfde sfeer van binnen door te trekken naar de tuin. Bij H&S betonwaren kunt u kiezen uit een schutting passend bij elke woonstijl, van strak en modern tot klassiek! Bekijk hieronder de vele mogelijkheden.
Weiterlesen

Blockhaus-Profil Zaun

Deze schutting bestaat uit betonpalen en een gladde onderplaat (zowel enkelzijdig als dubbelzijdig glad verkrijgbaar). De betonpalen zijn voorzien van een sleuf. Hiertussen worden de blokhutprofielen geschoven.
Weiterlesen

Garten Zaun

De tuinhek collectie is nieuw in ons assortiment. Dit lage hekwerk is zeer geschikt voor in uw voortuin, ter decoratie in de achtertuin of als tuinafscheiding van uw moestuin. Er zijn diverse mogelijkheden en u kunt eindeloos combineren.
Weiterlesen