Hersteller und Verkauf von Holzzaun und Betonzaun

Zaun Standard

Standaard schutting

Standaard hout-beton schutting

Een standaard hout in combinatie met beton schutting is een combinatie van de door H&S Betonwaren ontwikkelde Combi betonpaal en een betonnen onderplaat van 26 cm hoog met hierop een houten scherm van 180 x 180 cm. De betonplaat is in enkelzijdig en dubbelzijdig glad verkrijgbaar. De betonpalen zijn verkrijgbaar met de volgende afwerkingen:  vlak, met bol of met diamantkop.

Specificaties en opties

De hoogte van de standaard hout-Beton schutting is na plaatsing gemiddeld 1.95 meter boven het maaiveld.

Kleuren

De betonelementen (platen en palen) van onze schuttingen zijn in 4 kleuren verkrijgbaar:  Wit, Antraciet, Stamp grijs en taupe.

Schermen

De houten schermen zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Toog, V-scherm en Standaard recht. Standaard gebruiken wij voor onze houten schermen onder KOMO-keur geïmpregneerd grenen hout. U kunt tegen een meerpijs ook voor vuren of douglas hout kiezen of een keuze maken voor het bangkirai hardhout. De grenen, vuren en douglas schermen zijn verkrijgbaar in 19, 21 en 23 planks, inclusief 2 liggers. Voor het bangkirai hardhouten scherm geldt: 20, 22, 24 planks (ivm een derde ligger, ook wel ‘klamp’ genoemd).

Afdekkap/afdeklat

Een recht scherm kan worden afgewerkt met een afdekkap, een toogscherm met een afdeklat. De afdekkap en afdeklat zijn van grenen hout en zijn op dezelfde manier behandeld als de overige grenen planken in de schutting. De afdekkap of afdeklat wordt boven op het scherm bevestigd. Uw schutting is zo sierlijk afgewerkt en het zorgt voor een langere levensduur van uw scherm. Zie rechts voor een close up foto en hieronder voor overzicht foto’s. Tevens zijn er ook beugellatten verkrijgbaar om over de bevestigingsbeugels te monteren zodat deze niet meer zichtbaar zijn.

Verschillende uitvoeringen van de schermen.

Standaard zijn de schermen voorzien van verticale planken. Het is echter ook mogelijk om voor horizontale planken te kiezen. Daarnaast zijn er verschillende alternatieve uitvoeringen mogelijk zoals weergegeven in onderstaande foto.

Motief en kleuren

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende kleuren en motief.

Beschikbare motief/kleur combinaties: